Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταρρέουν οι θέσεις των τρομοκρατών στην Γκούτα - Προελαύνει ο Συριακός Στρατός! ΒΙΝΤΕΟ

dimpenews: Oι θέσεις των τρομοκρατών καταρρέουν στο μέτωπο της Ανατολικής Γκούτα.Αναμένεται μια μαζική προέλαση του SAA .Ο συριακός στρατός...


dimpenews: Oι θέσεις των τρομοκρατών καταρρέουν στο μέτωπο της Ανατολικής Γκούτα.Αναμένεται μια μαζική προέλαση του SAA .Ο συριακός στρατός με επιχειρήσεις μέσα στη νύχτα που διήρκησαν ως το πρωί σημείωσε μεγάλη πρόοδο στο μέτωπο της Γκούτα.





Aνακατέλαβε την πόλη Hawsh al-Dawahirah, την Dawar Shifuniyah και αφού προήλασε στα περίχωρα της Al-Shifuniyah ανέκτησε αρκετά της τμήματα. Ως και τώρα σημειώνονται σφοδρές μάχες για την στρατηγικής σημασίας αυτή πόλη. Απελευθέρωσε τις εγκαταστάσεις του Συντάγματος 274. Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ του συριακού αραβικού στρατού και των τρομοκρατών διεξάγονται τώρα στον άξονα της πόλης Sharaba-Σύνταγμα 274 στην Ανατολική Ghouta.Στο μέτωπο της Harasta o στρατός προήλασε σημαντικά στη συνοικία

Al jami.Έθεσε υπό τον έλεγχό του χαρακώματα και τούνελ.Έκοψε το κεντρικό δρόμο δρόμο Harasta και Duma.Ελέγχει ύπαιθρο από τον άξονα του νοσοκομείου ως το τζαμί του Μωμάμεθ..








Ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του κέρδισαν έδαφος την Τετάρτη στην Ανατολική Γκούτα παραδέχεται ως και το φιλοαντιπολιτευόμενο (OSDH) σύμφωνα με το Reuters.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.