Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΡΙΝ... Το Κουρδικό «Μεσολόγγι»... Εγκαταστάσεις νερού, φούρνους, μπαχτσέδες και κεραίες κινητής τηλεφωνίας, χτυπάνε από μακρυά οι τούρκοι...!!!

Μετά από την στοχοποίηση των εγκαταστάσεων νερού του Άφριν από το τουρκικό κράτος που έχει εισβάλει, στην πόλη επισκευάστηκαν τα ...







Μετά από την στοχοποίηση των εγκαταστάσεων νερού του Άφριν από το τουρκικό κράτος που έχει εισβάλει, στην πόλη επισκευάστηκαν τα παλιά πηγάδια και έτσι καλύπτει ο κόσμος τις ανάγκες για νερό.





Το τουρκικό κράτος από τις πρώτες μέρες της εισβολής στο Άφριν έθεσε ως στόχο τους πολίτες και για να τους εξαναγκάσει σε μετανάστευση, χτυπάει εγκαταστάσεις νερού, φούρνους, μπαχτσέδες και κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Όταν τις προηγούμενες μέρες τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη χτύπησαν τις εγκαταστάσεις νερού στο φράγμα Μεϊντάνκε, το νερό στην πόλη του Άφριν κόπηκε.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ

Μετά από αυτό, ο δήμος του Άφριν επισκεύασε και έθεσε σε λειτουργία παλιά πηγάδια με νερό και από εκεί με φορτηγά καλύπτονται οι ανάγκες του κόσμου. Ο δήμος επισκεύασε 6 μεγάλα πηγάδια και από εκεί με 5 φορτηγά που εργάζονται επί 24 ώρες, καλύπτονται οι ανάγκες του κόσμου σε νερό. Οχήματα του δήμου και της πυροσβεστικής, όλη την μέρα μεταφέρουν νερό σε διάφορες συνοικίες της πόλης, γεμίζουν δεξαμενές και καλύπτουν έτσι τις ανάγκες του κόσμου σε νερό.

………………………….
https://anfturkce.net



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.