Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Άλλος πήγε να κάνει διάρρηξη σε ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ... Το ξύλο που έφαγε ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ... καταγράφηκε όμως στο ΒΙΝΤΕΟ:

Λένε πως το έγκλημα δεν αποδίδει μακροπρόθεσμα, αν και για τον επίδοξο κλέφτη της ιστορίας μας αυτό αποδείχτηκε ακαριαία. Γιατί αυτός...

Λένε πως το έγκλημα δεν αποδίδει μακροπρόθεσμα, αν και για τον επίδοξο κλέφτη της ιστορίας μας αυτό αποδείχτηκε ακαριαία.






Γιατί αυτός προσπάθησε βλέπετε να μπουκάρει και να κλέψει σχολή πολεμικών τεχνών, μόνο που δεν έλεγξε αν ο χώρος ήταν άδειος.




Όπως αποκάλυψε τόσο το κλειστό κύκλωμα όσο και οι εξομολογήσεις του δασκάλου πολεμικών τεχνών, ο μπουκαδόρος έπεσε πάνω στον εκπαιδευτή της σχολής! Αφού παραβίασε την κλειδαριά της εξώπορτας και βρέθηκε στον χώρο της σχολής, πιστεύοντας πως έκανε την τύχη του, η μοίρα είχε άλλα στο μυαλό της.

Τον καρατέκα Pastor Valencia συγκεκριμένα, έναν δάσκαλο πολεμικών τεχνών με μαύρη ζώνη που τον έκανε τσακωτό. Και φορούσε μάλιστα και τα γάντια του μποξ, σαν από καθαρή τύχη.

Πριν καλά-καλά καταλάβει τι συμβαίνει, ο κλέφτης έπεσε στο πάτωμα εξαιτίας της τρομερής κλοτσιάς που δέχτηκε από τον δάσκαλο. Και έτσι έφυγε ο δράστης από τη σχολή, με κλοτσιές και μπουνιές. Δάσκαλος όμως καθώς είναι ο Valencia, σταμάτησε να τον χτυπά κάποια στιγμή: «Δεν μπορείς να συνεχίσεις να χτυπάς κάποιον όταν είσαι καλά εκπαιδευμένος», λέει, «αν συνεχίσεις να τον βαράς όντας χτυπημένος, τότε θα αντιμετωπίσεις νομικές συνέπειες και μπορεί να βρεθείς και στη φυλακή».

Ο κλέφτης είναι μάλλον καλός γνώριμος της περιοχής, καθώς όπως είπε ο δάσκαλος έχει μπουκάρει σε πολλά κτίρια αυτής της γειτονιάς στην Μπογκοτά της Κολομβίας…












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.