Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι εκεί θα αφήσουν τα κοκαλάκια τους... Οι τούρκοι πλησιάζουν την κουρδική πόλη-οχυρό Ρατζού στον θύλακα της Εφρίν

Το πρωί της Παρασκευής οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές μισθοφόροι τους, που επιτίθενται στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία,...


Το πρωί της Παρασκευής οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές μισθοφόροι τους, που επιτίθενται στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία, κατέλαβαν τρία χωριά από τους Κούρδους πολιτοφύλακες των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG).





Οι Τούρκοι και οι μισθοφόροι τους ανανέωσαν την επίθεσή τους ενάντια στην οχυρωμένη κουρδική κωμόπολη Ρατζού, στα βορειοδυτικά της Εφρίν, καταλαμβάνοντας τα χωριά Μασκανλί, Ουτμανλί και Μαμαλί.




Πλέον τα τουρκικά στρατεύματα και οι συμμορίες που μάχονται στο πλευρό τους, απέχουν ένα με δύο χιλιόμετρα από τα βορειοδυτικά της πόλης Ρατζού.
Πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικές πηγές αναφέρουν ότι ο τουρκικός στρατός ανέπτυξε ειδικές μονάδες του κοντά στην οχυρωμένη Ρατζού.
Πρόκειται για ελαφρύ τουρκικό πεζικό ειδικευμένο σε οδομαχίες, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς ποια είναι η πραγματική εκπαίδευση και ειδικότητα των τουρκικών στρατευμάτων που έχουν αναπτυχθεί.

Όλα πάντως δείχνουν ότι οι Τούρκοι ετοιμάζουν επίθεση για να καταλάβουν την οχυρωμένη κουρδική κωμόπολη.

Πολεμικός χάρτης της Εφρίν: Με γαλάζιο χρώμα τα εδάφη στη βορειοδυτική Συρία υπό τουρκική κατοχή. Με κίτρινο χρώμα τα εδάφη υπό κουρδικό έλεγχο. Με κόκκινο χρώμα τα εδάφη υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης. Με πράσινο σκούρο η Αλ Κάιντα και με πράσινο ανοιχτό η Τζαμπχάτ Ταχρίρ Σουρία.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.