Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπερέβη τα εσκαμμένα η ΒΡΩΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ: Αντιαμερικανική τούρκικη προπαγάνδα τώρα στα ελληνικά

militaire: Ακόμη και σε ελληνική έκδοση κυκλοφορούν πλέον οι Τούρκοι το αντιαμερικανικό βίντεο με το οποίο θέλουν να επισημάνουν την υποστή...


militaire: Ακόμη και σε ελληνική έκδοση κυκλοφορούν πλέον οι Τούρκοι το αντιαμερικανικό βίντεο με το οποίο θέλουν να επισημάνουν την υποστήριξη που οι ΗΠΑ παρέχουν στους Κοιύρδους του YPG.




Η μάχη της προπαγάνδας μαίνεται στον αδιέξοδο πόλεμο που έχει εμπλακεί η Άγκυρα και από τον οποίο μέχρι στιγμής μετρά πολύ περισσότερες απώλειες παρά κέρδη.




Το βίντεο μεταδόθηκε στην “ελληνική έκδοσή του” από το TRT. Όπως σωστά επισημαίνουν τα tourkikanea.gr “είναι εντυπωσιακό πως οι Τούρκοι έβγαλαν βίντεο ακόμη και στα ελληνικά για να κατηγορήσουν τις ΗΠΑ. Αυτό δείχνει πόσο μπροστά έχουν πάει στο θεμα της προπαγάνδας αλλά και το επίπεδο των σχέσεων τους με τις ΗΠΑ. Οι κύριοι βέβαι μας δείχνουν πως είναι π.χ. η Τζεράμπλους στην Συρία αλλά δεν μας δείχνουν φυσικά πως είναι η κατάσταση στην Τζίζρε ή και στο Σουρ που είναι εντός επικράτειας και οι ίδιοι τις ισοπέδωσαν. Δεν μας λένε τίποτε για τους ανήλικους που σκότωσαν εκεί. Δεν μας λένε τίποτε για την μητέρα 7 παιδιών που την σκότωσαν και μετά επί 6 μέρες δεν επέτρεπαν στους συγγενείς της να πάνε να πάρουν το πτώμα της…”







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.