Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δίωξη κατά του Τούρκου που εμβόλισε το «ΓΑΥΔΟΣ» προτείνει ο Μπαλτάκος! Θα πρέπει τότε να ζητηθεί η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ και να εκδοθεί ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ σύλληψης...!!!

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας στην Μπιναλί Γιλντιρίμ, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κ...

Αποτέλεσμα εικόνας για Δίωξη κατά του Τούρκου που εμβόλισε

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας στην Μπιναλί Γιλντιρίμ, απαντώντας σήμερα σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης είπε ότι “Η νομική διαδικασία είναι σε εξέλιξη.






Η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα”. Ανέφερε επίσης ότι “έχει πλέον καταστεί συνήθεια να μεταφέρεται κάθε θέμα που αφορά την Τουρκία στην ΕΕ για στήριξη από τη αυτήν. Τέτοιες και παρόμοιες πρωτοβουλίες ούτε δυσχεραίνουν καθόλου αλλά ούτε και βελτιώνουν τις σχέσεις μας με την ΕΕ”.




Αντεπίθεση με την ελληνική Δικαιοσύνη προτείνει ο Μπαλτάκος!

Ο Τάκης Μπαλτάκος, δικηγόρος και πρώην γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, πρότεινε αντεπίθεση στην Τουρκία, όχι με όπλα ,αλλά με τη Δικαιοσύνη.

Σε δήλωσή του αναφέρει:

Επειδή η Τουρκία στο θέμα των δύο αξιωματικών επικαλείται την τουρκική Δικαιοσύνη, καλό θα ήταν η ελληνική κυβέρνηση να αποταθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη και να ζητήσει την άσκηση δίωξης κατά του κυβερνήτη της τουρκικής ακταιωρού που εμβόλισε, προ ημερών, το δικό μας Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης (ΠΑΘ 090).

Προφανές είναι ότι ο κυβερνήτης της τουρκικής ακταιωρού, ως φυσικός αυτουργός, αλλά και ο Αρχηγός της τουρκικής ακτοφυλακής, όπως και ο διευθυντής επιχειρήσεων, ως ηθικοί αυτουργοί, έχουν τελέσει απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των μελών του πληρώματος του ΠΑΘ 090, απόπειρα πρόκλησης ναυαγίου, φθορά της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου, κ.ά.

Αν ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον τους, πρέπει να ζητηθεί η έκδοσή τους στην Ελλάδα και παράλληλα η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. militaire.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.