Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία οι ΠΑΟΚτσήδες

philenews 08 Μαρτίου 2018, 9:13 μμ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία του...


philenews 08 Μαρτίου 2018, 9:13 μμ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους κατά της πρωτόδικης απόφασης μηδενισμού του «δικεφάλου του Βορρά», που είχε ως αποτέλεσμα την αφαίρεση τριών βαθμών, την τιμωρία με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το πρόστιμο 30.000 ευρώ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.





Ήδη αρκετοί φίλοι των ασπρόμαυρων έχουν μαζευτεί στην πλατεία Καμάρας όπου όπως υπολογίζεται έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 2.000 άτομα, με την προσέλευση να συνεχίζεται όσο περνάει η ώρα.




Στο πλευρό τους βρίσκονται ο διευθύνων σύμβουλος του Δικεφάλου, Μάκης Γκαγκάτσης αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι της ΠΑΕ, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20, Πάμπλο Γκαρσία. Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ, η οποία πέρασε από κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης (με συνθήματα και καπνογόνα) και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι. Επισης και στην Κύπρο φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν μαζευτεί έξω από την Πρεσβεία της Ελλάδας για να διαμαρτυρηθούν.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.