Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απόπειρα αυτοκτονίας με μαχαίρι και αλυσοπρίονο είχαν κάνει οι αδερφές από το Δήλεσι είχαν εξαφανιστεί!

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία στο Δήλεσι Βοιωτίας αλλά και στο πανελλήνιο μετά την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών. ...

Απόπειρα αυτοκτονίας με μαχαίρι και αλυσοπρίονο είχαν κάνει οι αδερφές από το Δήλεσι είχαν εξαφανιστεί!

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία στο Δήλεσι Βοιωτίας αλλά και στο πανελλήνιο μετά την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών.






Η Εμμανουέλα και η Ντενίσα τα δύο κορίτσια, 16 και 17 ετών, που βρέθηκαν έπειτα από πέντε ημέρες, κατήγγειλαν ότι ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, λεκτικής και σωματικής.

Όμως, ο εφιάλτης ήταν ακόμη μεγαλύτερος.




Τα δύο κορίτσια είχαν κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα politisonline.

Η 17χρονη προσπάθησε να βάλει δύο φορές τέλος στη ζωή της, τη μία με μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο, ενώ η 16χρονη πήρε χάπια αλλά ο πατέρας της δεν την πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνισή τους, τα δύο κορίτσια πήγαν να μείνουν σε φίλες τους, όπου ένιωθαν ασφάλεια. Όμως, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους, οι γονείς τους τις ξυλοκόπησαν άγρια και τους απαγόρευσαν να ξαναπάνε στο σχολείο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.

Μάλιστα, ο πατέρας τις είχε απειλήσει ότι αν φύγουν θα τις σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονήσει.

Τι δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου

Όπως είναι γνωστό, οι δύο αδελφές βρέθηκαν στο Ναύπλιο όπου και επικοινώνησαν με την αστυνομία που τις αναζητούσε. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής τους ήταν και ο 19χρονος φίλος τους, ο οποίος αρχικά είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα δυο κορίτσια αλλά εκείνος του είχε πει να μην ανακατευτεί.

Ο πατέρας του 19χρονου μίλησε μετά την περιπέτεια του γιου του.

«Ευτυχώς, τα παιδιά επικοινώνησαν με την αστυνομία κι όλα πήγαν καλά . Ο γιος μου είναι ταλαιπωρημένος με όλη αυτή την περιπέτεια και στενοχωρημένος, αλλά χαίρομαι που είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι. Όσο για τα κορίτσια αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας για τα όσα καταγγέλλουν οι ίδιες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στο σπίτι τους», λέει ο πατέρας του 19χρονου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.