Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... Επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Τα έστησαν όλα οι Τούρκοι στον Έβρο - Ισως τους κρατήσουν και ΜΗΝΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...!!!

«Η σύλληψη έγινε από τουρκική ομάδα ειδικών δυνάμεων», δήλωσε ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης, μιλώντας στο ...



«Η σύλληψη έγινε από τουρκική ομάδα ειδικών δυνάμεων», δήλωσε ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μανούσος Παραγιουδάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, υποστηρίζοντας ότι οι Τούρκοι είχαν «στήσει» και οργανώσει την σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών.






«Αν ήταν αντίστοιχοι Τούρκοι στρατιωτικοί - που είναι και κληρωτοί - δεν θα μπορούσαν να τους συλλάβουν. Είπαν ότι οι ”αετοί των συνόρων” συνέλαβαν τους Έλληνες. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Δεν ήταν ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο».




Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποστήριξε ότι «ψεύδονται οι Τούρκοι για τα 253 μέτρα. Δεν μπορούσαν να πάνε τόσο μακριά λόγω και των εδαφικών συνθηκών. Ήταν ικανοί, εκπαιδευμένοι και έμπειροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί».

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει πιθανότητα να συνελήφθησαν εντός ελληνικού εδάφους, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επικαλούμενος την θητεία ως διοικητής σε συγκεκριμένες μονάδες, τόνισε : «Αν ήταν στο έδαφός μας δεν θα τους έπιαναν ποτέ. Θα σκοτώνονταν αλλά δεν θα παραδίδονταν. Ξέρω πώς σκέφτονται και πώς αντιδρούν οι Έλληνες στρατιωτικοί των συνόρων».

Ο κ. Παραγιουδάκης επέμεινε ότι «δεν ήταν ένα απλό μεθοριακό επεισόδιο. Ήταν σχεδιασμένο και συντονισμένο από τους Τούρκους».

Τέλος εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών λέγοντας ότι «μπορεί να τους κρατήσουν για πάρα πολύ. Ίσως και μήνες ανάλογα με τις κατηγορίες και την καταδίκη», θεωρώντας βαρύτατη την κατηγορία «στρατιωτικής κατασκοπίας» που διαρρέουν τουρκικές πηγές.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.