Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.... Κουρουμπλής: Τι να κάνει η Ελλάδα; Να πάει να καταλάβει την Τουρκία; ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...;;;

«Όλοι αναμένουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι από την Τουρκία αλλά η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπομονή της και να υπερασπίσ...

Κουρουμπλής: Τι να κάνει η Ελλάδα; Να πάει να καταλάβει την Τουρκία;

«Όλοι αναμένουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι από την Τουρκία αλλά η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να κρατήσει την υπομονή της και να υπερασπίσει τα συμφέροντά της. Τελεία και παύλα» σημείωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής




«Η κυβέρνηση μέχρι τώρα χειρίζεται τα ζητήματα με την προσοχή που πρέπει να τα χειριστεί διότι δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.




«Προσπαθούμε να καταστήσουμε σαφές ότι η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν και δεν φοβάται κανέναν» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ο υπουργός Ναυτιλίας επισήμανε ότι «το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εξωτερικών χειρίζονται το θέμα όπως πρέπει να το χειρίζεται μια ελληνική κυβέρνηση, από κει και πέρα δεν χρειάζονται κραυγές». 

«Δεν υπάρχει θέμα ανταλλαγής με τους 8, καμία σχέση δεν έχει το ένα θέμα με το άλλο» ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ εις ό,τι αφορά την τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια σημείωσε:

«Οι οδηγίες που δίνουμε είναι πάρα πολύ αυστηρές για να αποφεύγουμε όλα αυτά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.