Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ... ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό θα πει κομμουνισμός: Εφ'όρου ζωής ο πρόεδρος στην καπιταλιστική Κίνα!

meaculpa Με 2.958 ψήφους υπέρ, δύο κατά και τρεις αποχές (διότι εδώ μιλάμε για αληθινή δημοκρατία στα πρότυπα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ), οι βουλ...


meaculpa Με 2.958 ψήφους υπέρ, δύο κατά και τρεις αποχές (διότι εδώ μιλάμε για αληθινή δημοκρατία στα πρότυπα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ), οι βουλευτές της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης αποφάσισαν την κατάργηση του ορίου των δύο πενταετών θητειών για τον Κινέζο πρόεδρο, δίνοντας τη δυνατότητα στον 64χρονο Σι Τζινπίνγκ να παραμείνει επικεφαλής του κράτους μετά την προβλεπόμενη λήξη της θητείας του το 2023.





Αντικειμενικοί δημοσιογράφοι (της κινεζικής ΕΡΤ και των άλλων εγχώριων ΜΜΕ, όπου όλοι στηρίζουν το καθεστώς αλλιώς πεθαίνουν στο κάτεργο, ή εξαφανίζονται) κλήθηκαν στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας και μετέδωσαν το αποτέλεσμα με βορειοκορεατικό ενθουσιασμό. Επί της ουσίας, η τροπολογία στο Σύνταγμα, για την οποία απαιτείτο η πλειοψηφία των δυο τρίτων, επιτρέπει στον πρόεδρο Σι Τζινπίγκ να παραμείνει στην εξουσία επ' αόριστον - κάτι το οποίο ενέπνευσε τον Ντόναλντ Τραμπ να αστειευθεί.





"Ίσως θά'πρεπε και εδώ να γίνει κάτι τέτοιο" δήλωσε, σηματοδοτώντας έτσι τον καλό δρόμο στον οποίο βρίσκεται και η δυτική δημοκρατία. Το κυβερνών Κομμουνιστικό Κινεζικό Κόμμα, που εφαρμόζει τον πιο σκληρό καπιταλισμό παγκοσμίως, εισηγήθηκε την τροποποίηση αυτή τον περασμένο μήνα και δεν υπήρξε αμφιβολία ότι η πρότασή του θα εγκριθεί, αφού το κοινοβούλιο είναι γεμάτο από πιστά μέλη του κόμματος, που αγαπούν τη ζωή, τους οικείους και την περιουσία τους. Είναι να απορεί κανείς, γιατί εδώ στην Ελλάδα ταλαιπωρούμεθα με εκλογές, εκλογικούς νόμους, απλές κι ενισχυμένες αναλογικές, εκλογή ΠτΔ, δημοψηφίσματα και άλλα τέτοια τινά, την ώρα που είναι πια πασίδηλον ότι η ευημερία και η ανάπτυξη επιτυγχάνονται στους καιρούς μας ασφαλέστερα δια του ολοκληρωτισμού. Ίσως, αυτό ακριβώς να έχουν κατά νου οι κυβερνήτες μας, παιδιά της μήτρας τους σφυροδρέπανου, καθώς πασχίζουν να μας εισαγάγουν στη νέα οδό, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Μάο. Άλλωστε, στα κομμουνιστικά κιτάπια το πράγμα είναι σαφές.


Δεν μπορούν όλοι να ευτυχούν, ούτε και να προσπαθούν να προκόβουν δια της ελευθερίας. Κάποιοι θα θυσιάζονται, κυριολεκτικά και μεταφορικά και καθόλου οικειοθελώς, για άλλους. Σίγουρα, δε, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αποφασίζει ο λαός για τη μοίρα του - αυτά είναι μέριμνες και ανησυχίες μαλθακών φιλελέδων και πωρωμένων αντικομμουνιστών...






Τα πράγματα, όπως εξελίσσονται στον πλανήτη, είναι πολύ σοβαρά. Ευτυχώς, οι πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας αντιμετωπίζουμε την άνοδο του δεσποτικού καπιταλιστικού κρατισμού με τη δέουσα σοβαρότητα και δυνατά αναλυτικά εργαλεία, με κρατικοδίαιτη ενημέρωση, Power of Love και Νατάσα Μποφίλιου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.