Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Θεός κάνει τα θαύματα, η πίστη του ανθρώπου κάνει πολλά θαύματα» Συγκλονίζει ο πνευματικός του Κωνσταντίνου Αγγελίδη ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του την Παραμονή των Χρι...


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει τον δικό του αγώνα έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του την Παραμονή των Χριστουγέννων.





Ο πατέρας Δημήτριος, ο πνευματικός της οικογένειας του γνωστού παρουσιαστή, μιλώντας στο Ε, είπε μεταξύ άλλων "κάθε ιερέας στηρίζει τα πνευματοπαίδια του. Εγώ είμαι ένας απλός παπάς που το μόνο που κάνει είναι να προσεύχεται, να αγαπάει και όσο μπορεί να δίνει λίγο ζωή σε αυτές τις πονεμένες ψυχές. Ο Θεός κάνει τα θαύματα, η πίστη του ανθρώπου κάνει πολλά θαύματα" και σημείωσε:





"Η Εβελίνα είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, είναι μία πολύ ωραία οικογένεια, τους αγαπώ πολύ. Σαν ιερέας απλά κάνω το χρέος μου, τίποτα περισσότερο. Έχω αφιερωθεί στην Εκκλησία έπειτα από ένα δικό μου προσωπικό θαύμα... Πάντοτε προσεύχομαι, για τον κάθε άνθρωπο που έρχεται εδώ, όλοι είμαστε το ίδιο, όλοι είμαστε ίσοι, μικροί και μεγάλοι".

Δείτε το βίντεο από το Ε:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.