Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολιμερίς τσιγάρο, κουβεντολόι και τσικουδιές... Ο Πολάκης επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, αλλά ήταν στο... καφενείο της Βουλής!

protothema Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν πήγε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και τον «κάρφωσε» ο Δημήτρης Κυριαζίδης της ΝΔ Αυξημ...


protothema Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν πήγε να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις και τον «κάρφωσε» ο Δημήτρης Κυριαζίδης της ΝΔ
Αυξημένες υποχρεώσεις στο υπουργείο Υγείας επικαλέστηκε ο κ. Παύλος Πολάκης, για να δικαιολογήσει την αδυναμία του να παραστεί στην Βουλή και να απαντήσει σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών, ωστόσο, όπως κατήγγειλε ο κ. Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ), ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρισκόταν στο καφενείο του Κοινοβουλίου.






«Ενημερωθήκαμε ότι ο υπουργός δεν μπορεί να παραστεί λόγω κωλύματος. Όμως, ο κ. Πολάκης είναι στο καφενείο. Να πάτε και να τον φέρετε στην αίθουσα» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξηγώντας ότι τα μέλη της κυβέρνησης υποχρεούνται να μετέχουν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και πως το νόημα των επίκαιρων ερωτήσεων είναι να συζητούνται στην ώρα τους και όχι όταν θα γίνουν ανεπίκαιρες.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης, εξήγησε πως δεν είναι αρμοδιότητα του προεδρείου να αναζητεί τους υπουργούς στα καφενεία. Προσέθεσε πάντως πως η Βουλή έχει εντοπίσει τους «κοπανατζήδες» υπουργούς και θα υπάρξουν συστάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.