Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι να μας πουν κι αυτοί...;;; Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο για αιχμαλώτους και Καστελόριζο - Ενημερώνουν ΗΠΑ-ΕΕ και ετοιμάζονται για το χειρότερο

Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο συγκάλεσε για αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός υπό το πρίσμα των πλέον δυσμενών εξελίξεων στις ελληνο-τουρκικέ...

Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο για αιχμαλώτους και Καστελόριζο - Ενημερώνουν ΗΠΑ-ΕΕ και ετοιμάζονται για το χειρότερο

Έκτακτο κυβερνητικό συμβούλιο συγκάλεσε για αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός υπό το πρίσμα των πλέον δυσμενών εξελίξεων στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, με επίκεντρο το θέμα των Ελλήνων αιχμαλώτων αλλά και της τουρκικής άσκησης στο Καστελόριζο.

Η έκτακτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου.




Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου αναμένεται να βρεθούν οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς και οι δύο αιχμάλωτοι Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης και που όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μπεκίρ Μποζντάγ κατηγορούνται και για κατασκοπεία.

Είναι σίγουρο πως μετά τις αποφάσεις που θα λάβει το κυβερνητικό συμβούλιο θα ενημερωθούν τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ βάσει των νεότερων δεδομένων που υπάρχουν, αλλά και της αποφασιστικότητας της Αθήνας να μην δεχθεί άλλες τουρκικές προκλήσεις αναπάντητες είτε στο Αιγαίο είτε αλλού.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.