Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για πρώτη φορά ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ του Ελληνικού Κράτους... Υπουργοί «ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ» χωρίς την παρουσία της Εκκλησίας!

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού...

Ανασχηματισμός 2018: Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης (pics)

Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά απόύσας της Εκκλησίας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ από το 1821...!!!






Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα - ένα τα νέα μέλη της κυβέρνησης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία, αμέσως μετά τον πολιτικό όρκο που έδωσαν ενώπιον του κ. Παυλόπουλου.

Οι αλλαγές




Τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος:
  • Νέος Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
  • Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, στη θέση του Γιάννη Μουζάλα, ο Δημήτρης Βίτσας.
  • Τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης.
  • Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων στη θέση του Κώστα Ζουράρι ορίζεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.
  • Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Αθανάσιος Ηλιόπουλος.
  • Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Κωνσταντίνος Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.