Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Είναι ατροφικός ο εγκέφαλός της;» - «Θιασώτης ρατσιστικών και ακροδεξιών απόψεων» Τσακώθηκαν Δ. Καμμένος - Καββαδία... αλλά τους ενώνει η καρέκλα

omadaalithias Μια ωραία ατμόσφαιρα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ... Μετά τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη εναντίον του Πάνου Καμμένου για το αν είνα...


omadaalithias Μια ωραία ατμόσφαιρα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ...




Μετά τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη εναντίον του Πάνου Καμμένου για το αν είναι όμηροι οι στρατιωτικοί, σειρά πήραν ο Δημήτρης Καμμένος με την Αννέτα Καββαδία.




Συγκεκριμένα, την ενέργεια της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ανέττας Καββαδία και του στελέχους του κόμματος Γιάννη Μπουρνούς να πάνε στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP) καταδίκασε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

«Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;» αναρωτήθηκε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.



Η Αννέτα Καββαδία απαντώντας με tweet χαρακτήρισε «θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων» στον Δημήτρη Καμμένο, για όσα δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, σχετικά με την πρόσφατη παρουσία της στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος της Τουρκίας (HDP).




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.