Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Από το Ελληνικό Πεντάγωνο λένε πως δεν «τσιμπάνε» από την διαρροή του Anadolu για τα ευρήματα στο κινητό των δύο Στρατιωτικών...

Δεν “τσιμπάνε” στο Ελληνικό Πεντάγωνο με την διαρροή από το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή για τα δήθεν στοιχεία στα κινητά των δυο στρατ...

Πεντάγωνο: Δεν “τσιμπάνε” με τη διαρροή του Anadolu για τα κινητά των δύο στρατιωτικών | Newsit.gr

Δεν “τσιμπάνε” στο Ελληνικό Πεντάγωνο με την διαρροή από το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή για τα δήθεν στοιχεία στα κινητά των δυο στρατιωτικών.

Υψηλόβαθμες πηγές ανέφεραν στο OnAlert ότι στην συγκεκριμένη συγκυρία η Τουρκία είναι στριμωγμένη.




“Φιλοτεχνώντας” υπό μια έννοια τη θέση στην οποία βρίσκεται η Άγκυρα, υπενθύμιζαν ότι το πρωί πραγματοποιήθηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς επίσης τις πρωινές συνομιλίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ η οποία μάλιστα δημόσια στηλίτευσε τις τουρκικές δραστηριότητες.

Επισήμαιναν δε ότι στην διεθνή “αποδοκιμασία” πρέπει να προστεθεί και το προσχέδιο των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, και στο οποίο εν πολλοίς εγκαλείται η Τουρκία για τη στάση της και στην Κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.