Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αξιέπαινη και συγκινητική πρωτοβουλία στην Κύπρο... Ο Σύλλογος και το σχολείο εξασφάλιζουν τις σπουδές 9χρονης ορφανής μαθήτριας

philenews Στην τρυφερή ακόμη ηλικία των 9 μία μαθήτρια που έχασε πρόσφατα τη μητέρα της ένιωσε την έννοια της αγάπης και της αλληλεγγύης μέ...


philenews Στην τρυφερή ακόμη ηλικία των 9 μία μαθήτρια που έχασε πρόσφατα τη μητέρα της ένιωσε την έννοια της αγάπης και της αλληλεγγύης μέσα από μία κίνηση του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου της στη Λεμεσό.




Η πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, δεν άφησε ασυγκίνητους τους γονείς του σχολείου οι οποίοι ανέλαβαν πρωτοβουλία να εξασφαλίσουν το μέλλον του παιδιού της.

Μετά από σκέψη αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έρανο για το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού, καθιστώντας την δικαιούχο στα 18 της χρόνια, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά για τις σπουδές της.




Το κοριτσάκι το οποίο διαμένει προσωρινά σε φιλικό της σπίτι τέθηκε υπό την φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για την εξεύρεση ανάδοχης οικογένειας.

Μέχρι την ενηλικίωση της μαθήτριας, η διαχείριση του λογαριασμού θα γίνεται από τρία πρόσωπα, δύο μέλη του Συνδέσμου Γονέων, (ο ένας εξ αυτών είναι νομικός) και τη νονά του κοριτσιού. Κανένα εκ των μελών της επιτροπής διαχείρισης δεν έχει δικαίωμα ανάληψης μέρους ή ολόκληρου του ποσού που θα μαζευτεί.

Με ανακοίνωση του, ο Σύνδεσμος Γονέων του σχολείου καλεί όλους όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτό την προσπάθεια τους να το πράξουν με κατάθεση στον αριθμό λογαριασμού της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.