Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κουστουμάτος «υπάλληλος» της ΔΕΗ έκλεψε χρήματα και κοσμήματα από το πλυντήριο 83χρονης

Έδωσε συμβουλή στην ηλικιωμένη να κρύψει ό,τι πολύτιμα αντικείμενα είχε και όταν βρήκε ευκαιρία, άρπαξε 1.500 ευρώ, 1.000 δολάρια και κο...


Έδωσε συμβουλή στην ηλικιωμένη να κρύψει ό,τι πολύτιμα αντικείμενα είχε και όταν βρήκε ευκαιρία, άρπαξε 1.500 ευρώ, 1.000 δολάρια και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας





Ούτε που πήγε το μυαλό μιας 83χρονης γυναίκας από το χωριό Μαυρομάτι Παμίσου, ότι ήταν απατεώνας ο καλοντυμένος και ευγενικός άγνωστος που της συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και της συνέστησε να βάλει στο... πλυντήριο ό,τι πολύτιμο είχε για να το προστατεύσει στην περίπτωση που ξεσπούσε πυρκαγιά!





Ο δράστης έπεισε την ηλικιωμένη ότι στο σπίτι της υπήρχε σοβαρή διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος και κίνδυνος βραχυκυκλώματος και, παίζοντας άριστα τον ρόλο του, προσποιήθηκε ότι μιλούσε στο κινητό με τον προϊστάμενο της Δ.Ε.Η. για να του δώσει οδηγίες πώς να αντιμετωπίσει την υποτιθέμενη κατάσταση! Κάποια στιγμή, ο επιτήδειος ζήτησε από τη γυναίκα να ασφαλίσει δήθεν τα μετρητά και τα χρυσαφικά της μέσα στην οικιακή συσκευή.

Εκείνη το έκανε, δίχως να υποψιάζεται το παραμικρό και έκρυψε στο πλυντήριο περίπου 1.500 ευρώ, 1.000 δολάρια και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας! Χωρίς να τον αντιληφθεί, ο δράστης τα άρπαξε και έγινε καπνός. Όταν η άτυχη 83χρονη κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απατεώνα, τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, που όμως κατάφερε να εξαφανιστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.