Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον αμάζευτο έχουν τα παππούδια στα Υψηλά Αλώνια στην Πάτρα... Ένα απόβρασμα πιάστηκε να χαίδεύει 6χρονο κοριτσάκι σε παγκάκι της πλατείας

dete.gr Ακόμα μία καταγγελία που αφορά σε παρενόχληση ανήλικης από ηλικιωμένο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έρχεται να προστεθεί σε όσα είχαν...


dete.gr Ακόμα μία καταγγελία που αφορά σε παρενόχληση ανήλικης από ηλικιωμένο στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων έρχεται να προστεθεί σε όσα είχαν δεί το φώς της δημοσιότητας κατά το πρόσφατο παρελθόν.




Αυτή την φορά γυναίκα μέσα από την προσωπική της σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται σε ηλικιωμένο που είχε πλησιάσει 6χρονο κοριτσάκι το οποίο το χάιδευε και το φιλούσε σε παγκάκι της πλατείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωϊ του Σαββάτου. Μάλιστα, όπως προκύπτει από την καταγγελία της γυναίκας ο ηλικιωμένος είχε συστηθεί στην ανήλικη ως νονός της.




Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανατριχιαστικά περιγράφει η αυτόπτης: «Σήμερα το πρωί έζησα ένα απίστευτο σκηνικό στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων… Μπροστά στα μάτια μου, στο απέναντι παγκάκι ένα αισχρός και τιποτένιος γέρος τριβόταν πάνω σε ένα κοριτσάκι 6 ετών και το φιλούσε σχεδόν στο στόμα. Πήγα και αφού τον έβρισα και σηκώθηκε ατάραχος και έφυγε, πήρα το παιδί από εκεί και μου ειπε ότι της έχουν πει ότι είναι ο νονός της. Τη ρώτησα: εσένα σου αρέσει να κάθεσαι μαζί του; Και μου είπε θλιμμένη: Όχι. Της είπα να φύγει και να μην κάνει τίποτα που δεν της αρέσει από εδώ και πέρα, γιατί δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει … ντράπηκα γιατί δεν είχα τι άλλο να της πω…. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 2 ΦΥΛΑΚΕΣ;;;; ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;;; Μήπως να πάρουμε οι πολίτες στα χέρια μας το νόμο και να λιντσάρουμε ομαδικά αυτή την αρρωστημένη φάρα;; Είναι αδιανόητο μπροστά στα μάτια μας να αφήνουμε να γίνεται αυτό… ΕΛΕΟΣ»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.