Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Ρόδο με το βιασμό μαθήτριας από 54χρονο – Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την υπόθεση βιασμού 17χρονης – 54χρονος τη μέθυσε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της και τη β...

Φρίκη στη Ρόδο με το βιασμό μαθήτριας – Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την υπόθεση βιασμού 17χρονης – 54χρονος τη μέθυσε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της και τη βίασε – Κάθειρξη 15 ετών στο δράστη.






Ένοχος κατά πλειοψηφία κρίθηκε τη Δευτέρα (12/03/2018) από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, 54χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για το βιασμό 17χρονης, την οποία μάλιστα προηγουμένως φέρεται να την μέθυσε.




Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από δύο χρόνια και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη τότε κοπέλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 12ης Ιουνίου 2015 στο σπίτι του 54χρονου. Η 17χρονη τον επισκέπτονταν συχνά, καθώς έκαναν παρέα. Εκεί ο κατηγορούμενος φέρεται να μέθυσε την ανήλικη, η οποία στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε βρήκε επάνω της με κατεβασμένο το παντελόνι τον 54χρονο. Παρά τις αντιδράσεις της, ο 54χρονος απειλώντας την ότι θα της κάνει κακό τη βίασε, αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή».

Στις 13 Ιουνίου 2015 η 17χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, εκδόθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου ένταλμα σύλληψης και μετά την απολογία του την Άνοιξη του 2016 είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ωστόσο η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίστηκε από την ανάκριση μετά την ολοκλήρωση της εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 54χρονου με το οποίο και συνελήφθη εκ νέου από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως, ο 54χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.