Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΤΕΣ...!!! Χτύπησαν ανελέητα γεροντάκι σε απομακρυσμένο χωριό οι ληστές για να του κλέψουν 500 ευρώ

Έχει- δεν έχει 100 κατοίκους το χωριό Κριθαράκια στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαΐα, αλλά εκεί διάλεξαν να χτυπήσουν αποφασισμένοι κακοποιοί...


Έχει- δεν έχει 100 κατοίκους το χωριό Κριθαράκια στον Δήμο Ερυμάνθου στην Αχαΐα, αλλά εκεί διάλεξαν να χτυπήσουν αποφασισμένοι κακοποιοί, για να αποδειχθεί για μία ακόμα φορά ότι οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών δεν έχουν την παραμικρή ασφάλεια.





Το ξημέρωμα του Σαββάτου ήταν εφιαλτικό για έναν ηλικιωμένο που ζει μόνος στο χωριό, καθώς είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα και οι τρεις κακοποιοί με τις κουκούλες τύπου full face στα πρόσωπά τους δεν δυσκολεύτηκαν να εισβάλουν στο σπίτι του. Τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον ανελέητα και αναστάτωσαν όλο το σπίτι ψάχνοντας για χρήματα.




Όταν βρήκαν τα 500 ευρώ που είχαν απομείνει από την σύνταξη του άτυχου ηλικιωμένου και μερικά τιμαλφή, τα άρπαξαν και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να μπορέσει το θύμα να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει, αλλά απέβησαν άκαρπες.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.