Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΙΚΟ! Πατέρας 5 παιδιών καταπλακώθηκε απ΄το τρακτέρ σε χωριό του Πύργου...

O 44χρονος Δημήτρης Παρασκευόπουλος από τα Μακρίσια βρήκε τραγικό θάνατο σε αγροτική περιοχή των Μακρισίων. Ο άτυχος Δημήτρης οδηγούσε...


O 44χρονος Δημήτρης Παρασκευόπουλος από τα Μακρίσια βρήκε τραγικό θάνατο σε αγροτική περιοχή των Μακρισίων.




Ο άτυχος Δημήτρης οδηγούσε το τρακτέρ του σε αγροτικό δρόμο στη θέση «Κολοβή», όταν από άγνωστη αιτία το όχημα εξετράπη δεξιά από την πορεία του και έπεσε σε ελαιοπερίβολο –ένα μέτρο περίπου χαμηλότερο- με συνέπεια να «τουμπάρει» και να καταπλακώσει τον άτυχο Δημήτρη.




Το συμβάν έγινε αντιληπτό από πολίτες που ήταν εκείνη την ώρα στους αγρούς τους, οι οποίοι έτρεξαν να δουν τι έχει συμβεί. Παρά το αρχικό σοκ, κατάφεραν με τη βοήθεια ενός «γκρέιντερ» να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Παρασκευόπουλος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο του δυστυχήματος συγκεντρώθηκε πλήθος πολιτών, που αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν πώς μέσα σε μια στιγμή έφυγε από το ζωή πρόωρα ο Δημήτρης, αφήνοντας πίσω πέντε ανήλικα παιδιά. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργούν οι αστυνομικοί του ΑΤ Κρεστένων



Το θλιβερό μαντάτο βύθισε το πένθος τα Μακρίσια αλλά και τα γύρω χωριά, καθώς ο 44χρονος Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του. Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας από ενός έτους μέχρι δεκατριών. Όπως τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» συντοπίτες του 44χρονου Δημήτρη, ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη και επαγγελματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1972 η οικογένεια είχε βυθιστεί ξανά στο πένθος από την ίδια αιτία, καθώς ο θείος του άτυχου Δημήτρη είχε βρει τραγικό θάνατο από παρεμφερές δυστύχημα με φορτωτή.

Πηγή: patrisnews.com




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.