Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ! Ελεύθεροι 4 συλληφθέντες της «ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης» – Αποδοκιμασίες στα δικαστήρια απο τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Με αποδοκιμασίες από αντιεξουσιαστές ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 4 συλληφθέντων κατά την επιχειρηση της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπι...


Με αποδοκιμασίες από αντιεξουσιαστές ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 4 συλληφθέντων κατά την επιχειρηση της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της ακροξεδιάς οργάνωσης Combat 18.





Πριν από λίγο ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 4 πρώτων συλληφθέντων (μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος) οι οποίοι ωστόσο αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν σε παραβάσεις των νόμων περι όπλων και ναρκωτικών.




Μετά τις απολογίες του οι 4 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Ωστόσο, κατα την έξοδό τους αποδοκιμάστηκαν έντονα απο αντιεξουσιαστες που βρισκονταν στα δικαστήρια για άλλη υπόθεση και φυγαδεύτηκαν απο αστυνομικούς.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αν και δεν αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε σχέση με τη συμμετοχή στην ακροδεξιά οργάνωση, ρωτήθηκαν από την 1η τακτική ανακριτρια και αρνήθηκαν πως έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτήν. Αύριο είναι προγραμματισμένες οι απολογίες των υπολοίπων επτά οι οποίοι κατηγορούνται για κακουργήματα και φέρονται μέλη της οργάνωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.