Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Στυλίδα! Σκότωσαν με φόλες 4 σκυλάκια - Επικηρύσσει τους δράστες ο Γκλέτσος

Τα άψυχα σώματα τεσσάρων σκυλιών βρέθηκαν εντός και εκτός οικοπέδων -Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία – Ο Γκλέτσος δίνει έναν μισ...


Τα άψυχα σώματα τεσσάρων σκυλιών βρέθηκαν εντός και εκτός οικοπέδων -Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία – Ο Γκλέτσος δίνει έναν μισθό σε όποιον βοηθήσει να βρεθούν οι ένοχοι
Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες των ζώων που βρέθηκαν άψυχα λόγω φόλας που τους είχε δοθεί στον οικισμό Μαρίνι στη Στυλίδα.





Τα σκυλάκια εντοίστηκαν χθες, εντός και εκτός οικοπέδων. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, οι αφροί στο στόμα τους μαρτυρούν ότι οι δράστες τους είχαν δώσει φόλα.




Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία, ενώ η Αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα ζήτησε την αυτεπάγγελτη δίωξη του δράστη από την Εισαγγελία Λαμίας. Η κυρία Μπαρτσιώκα υποστηρίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις πόσα ζώα δηλητηριάστηκαν, ενώ οι συνέπειες της ενέργειας μπορεί να αποκαλυφθούν και αρκετό καιρό αργότερα.
Επικηρύσσει ο Γκλέτσος

Το περιστατικό καταδίκασε και ο δήμος Στυλίδας, που σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι θα κινήσει όλες τις διαδικασίες για την επικήρυξη του ενόχου ή των ενόχων.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος θα δόσει σε όποιον βοηθήσει στον εντοπισμό του ενόχου ή των ενόχων της πράξης αυτής ένα μισθό του.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.