Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.... Μέσα στο γήπεδο μόλις έληξε το Αστέρας - ΠΑΟΚ με 3-2...!!

Σκηνές ροκ μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ...

Φωτογραφίες: «Ξύλο» μετά το τέλος του Αστέρας-ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τρίπολης


Σκηνές ροκ μετά το τέλος του αγώνα στην Τρίπολη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται στα χέρια με τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης






Ενταση υπήρξε στο φινάλε της αναμέτρησης, μεταξύ του γενικού αρχηγού του Παντελή Κωνσταντινίδη και του Νίκου Καλτσά του Αστέρα. Οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, η «φωτιά» επεκτάθηκε, καθώς στον καυγά μπήκαν και άλλοι παίκτες αλλά και παράγοντες των δύο ομάδων.

Ο Μπέρτος έπιασε από τον λαιμό κι έριξε στο έδαφος τον «σβούρα», ο Λουτσέσκου έξαλλος ζητούσε τον λόγο από τον παίκτη της Τρίπολης και γενικά... κόσμος και κοσμάκης μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο μπροστά από τη φυσούνα σε... arena! Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, αλλά μετά από μερικά λεπτά τα πνεύματα ηρέμησαν.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σχετικά με την αφορμή του επεισοδίου τονίζουν πως ο Καλτσάς κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο έδειξε τα γεννητικά του όργανα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήταν στη κερκίδα και επιτέθηκε φραστικά στον συνεργάτη του Λουτσέσκου για αυτό και η αντίδραση του Κωνσταντινίδη.












Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.