Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! Θρίλερ στην Κρήτη: Σε γυναίκα που αγνοείται τα τελευταία 24ωρα παραπέμπουν τα ρούχα της νεκρής που βρέθηκε σε πάρκο - Τι είδε ο ιατροδικαστής στην πρώτη αυτοψία

cretapost.gr, ekriti.gr Το πτώμα της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο στο Ηράκλειο από περαστικούς - Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο κα...


cretapost.gr, ekriti.gr Το πτώμα της νεαρής γυναίκας εντοπίστηκε σε πάρκο στο Ηράκλειο από περαστικούς - Η αστυνομία απέκλεισε το σημείο και διαπίστωσε πως ο θάνατος οφείλεται σε πτώση - Η κοπέλα ήταν νεκρή για μέρες χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό - Τι δείχνουν τα ρούχα που φορούσε - Στο ΠΑΓΝΗ η σορός της άτυχης γυναίκας





Συναγερμός στο Ηράκλειο, για ένα πτώμα νεαρής γυναίκας που εντοπίστηκε σε πάρκο της πόλης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκε από περαστικούς στο πάρκο Νεολαίας όπου βρίσκεται στην αρχή της Δούκος Μποφόρ, απέναντι από την πύλη του Αγίου Γεωργίου.




Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ο ιατροδικαστής ο οποίος προχώρησε σε μία πρώτη αυτοψία. Πρόκειται για μία γυναίκα, Ελληνίδα, ηλικίας 35 με 40 ετών.

Ο θάνατός της επήλθε πριν κάποιες ημέρες ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα έπεσε από τα τείχη ωστόσο ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, δυστύχημα ή αυτοκτονία.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.




Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η σορός να ανήκει σε άτομο που αναζητείται τα τελευταία 24ωρα. Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε ότι το πτώμα είναι δύσκολο να αναγνωρισθεί λόγω της αλλοίωσης που έχει υποστεί καθώς το πτώμα φαίνεται να βρίσκεται εκεί αρκετές ημέρες και έχει ξεκινήσει η σήψη.

Ο ίδιος αστυνομικός ανέφερε επίσης ότι τα ρούχα που φορούσε η άτυχη γυναίκα, ταιριάζουν σε απόλυτο βαθμό με αυτά που φορούσε η 37χρονη την οποία πρόσφατα δηλώθηκε εξαφάνιση στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ μεταβαίνει συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για την ίδια ή για άλλη.

Όπως και να’χει, σχολίασε αστυνομικός, θα γίνει λήψη γενετικού υλικού προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.