Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Το τηλεφωνικό ραντεβού θανάτου και οι έρευνες της αστυνομίας

Η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι συγκλόνισε την Ελλάδα και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας π...


Η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι συγκλόνισε την Ελλάδα και σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας που από την πρώτη στιγμή ανέλαβαν τις έρευνες έχουν πια καταλήξει πως δεν πρόκειται για ληστεία, όπως αρχικά υποστήριξε στην κατάθεσή της η κοπέλα του θύματος, αλλά για φόνο μετά από οικονομικές διαφορές.




Της δολοφονίας προηγήθηκε τηλεφωνικό ραντεβού με το θύμα το οποίο ήταν στην πλατεία Ηρώων μαζί με την κοπέλα του και τέσσερα ακόμα άτομα. Όταν στο σημείο έφτασε ο δράστης μαζί με δύο ακόμα άτομα ξέσπασε καβγάς η τροπή του οποίου οδήγησε στην τραγική κατάληξη του 19χρονου.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του θύματος προκειμένου να καταλήξουν σε έναν συγκεκριμένο κύκλο υπόπτων.

Το θύμα ήταν μοναχοπαίδι και έμενε με την οικογένειά του στο Νέο Ηράκλειο. Οι γείτονες είναι συντετριμμένοι και κάνουν λόγο για ένα ήσυχο παιδί.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.