Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 17χρονο Αλέξανδρο Τανίδη που βρέθηκε νεκρός

Μία συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη στην Θεσσαλονλκη. Πριν από λίγες ώρες κ...


Μία συγκλονιστική ιστορία κρύβεται πίσω από τον τραγικό θάνατο του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη στην Θεσσαλονλκη.





Πριν από λίγες ώρες και προτού μαθευτεί το φρικτό νέο του θανάτου του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδερφή του Αλέξανδρου Τανίδη, είχε απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθεί ο αδερφός της αναφέροντας χαρακτηριστικά τα εξής:





«Δεν έφυγε από το σπίτι, έφυγε από το Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Φορούσε σκούρα ρούχα, μαύρη φόρμα και ζακέτα. Δε φορούσε μπουφάν μάλλον.Δεν ενημέρωσε κανέναν πριν εξαφανιστεί. Έφυγε μόνος του από την κλινική. Τον τελευταίο χρόνο δεν ήταν πολύ καλά.Στο παρελθόν είχε ξαναφύγει από το Παπανικολάου αλλά επέστρεψε. Αυτό το κάνει πρώτη φορά. Δεν έχω μάθει κάτι ακόμα. Δεν έχω κάποια πληροφορία».
Ο 17χρονος λοιπόν δεν έμενε στο σπίτι του αλλά στο νοσοκομείο Παπανικολάου νοσηλευόμενος σε ειδική μονάδα. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτός από την προαναφερόμενη αδερφή του έχει και άλλα αδέρφια τα οποία επίσης δεν είναι στο σπίτι αλλά διαμένουν σε ιδρύματα.
Μάλιστα είχε φύγει πάρα πολλές φορές από τον χώρο αλλά πάντα επέστρεφε μόνος του εκτός από την τελευταία φορά. Αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί από τι προήλθε ο θάνατό του. Η ιατροδικαστής δεν έχει βρει σημάδια εγκλήματος αλλά από εκεί και πέρα εξετάζεται αν ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια ή αυτοκτόνησε.

Τα ίχνη του άτυχου Αλέξανδρου από την Πυλαία είχαν χαθεί από τις 21 Φεβρουαρίου. Την ημέρα που είχε εξαφανιστεί ο 17χρονος φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρο παντελόνι φόρμας. Σε ανακοίνωσή του τότε το Χαμόγελο του Παιδιού τόνιζε ότι «λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.