Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ.... Κουκουλοφόροι στη ΝΙΚΑΙΑ έσφαξαν 17χρονο μαθητή μέσα στο Σπίτι του για να κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ...!!!

Στο σπίτι δεν ήταν κανένας δικός του - Οι κουκουλοφόροι εισβολείς, του επιτίθενται, τον χτυπούν και ο ένας από αυτούς βγάζει μαχαίρι και...

Άγρια επίθεση στη Νίκαια: Κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν 17χρονο μέσα στο σπίτι του!

Στο σπίτι δεν ήταν κανένας δικός του - Οι κουκουλοφόροι εισβολείς, του επιτίθενται, τον χτυπούν και ο ένας από αυτούς βγάζει μαχαίρι και τον τραυματίζει






Κουκουλοφόροι που εισέβαλαν σε διαμέρισμα στη Νίκαια για να κάνουν πλιάτσικο, επιτέθηκαν σε 17χρονο μαθητή, τον μαχαίρωσαν και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.





Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Ήταν λίγο μετά τις 12:30 και ο μαθητής μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο. Η μητέρα του απουσίαζε και στο σπίτι δεν ήταν κανένας δικός του.

Ανοίγοντας την πόρτα, βλέπει δυο άτομα με κουκούλες να κάνουν «φύλλο και φτερό» το σαλόνι. Το παιδί πανικόβλητο αντιδρά και αρχίζει να φωνάζει. Αυτό ήταν το λάθος του...

Οι κουκουλοφόροι εισβολείς, του επιτίθενται, τον χτυπούν και ο ένας από αυτούς βγάζει μαχαίρι και τον τραυματίζει. Στη συνέχεια, έχοντας αφήσει το παιδί αιμόφυρτο βγαίνουν έξω με τη λεία τους και εξαφανίζονται. Ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μετεφέρθη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο αναζητά το ντουέτο των κουκουλοφόρων ενώ κάνει λόγο για μια άγρια ομάδα πιθανότατα Ρομά που στήνει καρτέρι και αδειάζει σπίτια. Σε περίπτωση δε που οι ένοικοι αντισταθούν, τα μέλη της επιτίθενται ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.