Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να και το ΒΙΝΤΕΟ από το ρεσάλτο της ΜΥΑ: Πώς τα «βατράχια» βρήκαν σχεδόν 1,5 τόνο χασίς (βίντεο)

Μία νέα μεγάλη επιτυχία στη μάχη για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών καταγράφουν από χθες οι ελληνικές Αρχές και το Λιμενικό Σώμα,...


Μία νέα μεγάλη επιτυχία στη μάχη για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών καταγράφουν από χθες οι ελληνικές Αρχές και το Λιμενικό Σώμα, καθώς με μια κινηματογραφική επιχείρηση, δύο σκάφη του Λιμενικού ακινητοποίησαν αλιευτικό 40 ναυτικά μίλια ανοικτά της Νότιας Κρήτης.




Πρόκειται για πλοίο που ξεκίνησε δύο μέρες πριν από τη Συρία και ανήκει σε Σύρο υπήκοο.




Τα ξημερώματα, μετά και από εντολή που έλαβαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού και πληροφορίες ότι τελικά το πλοίο μεταφέρει ναρκωτικά, ξεκίνησε η επιχείρηση καταδίωξης του ρυμουλκού.

Πραγματοποίησαν ρεσάλτο οι κομάντος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (Μ.Υ.Α Λ.Σ) το οδήγησαν στην Ιεράπετρα, όπου με τη βοήθεια ειδικών σκύλων και του κλιμακίου της ΜΥΑ και των έμπειρων αξιωματικών της ΔΙΔΙΝΑΛ κατάφεραν μετά από 24 ώρες να βρουν τα ναρκωτικά που έκρυβε στα σωθικά του.

Πήρε τόση ώρα διότι οι δράστες στο πρύμνιο μέρος του πλοίου, πίσω από τη δεξαμενη καυσίμου και νερού είχαν φτιάξει ειδικές κρύπτες, όπου και τα είχαν καταχωνιάσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι κρύπτες θα μπορούσαν να χωρέσουν έως και πέντε τόνους ναρκωτικά! Μάλιστα, οι βαρώνοι είχαν απλώσει πάνω από τα πακέτα, κόκκους καφέ, ώστε να μην μπορούν να εντοπιστούν από τα σκυλιά της αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπισθεί 1,3 τόνοι κατεργασμένης κάνναβης, συσκευασμένης σε πακέτα με τη μορφή πάστας «σοκολάτας».

Οι έρευνες εντός του πλοίου συνεχίζονται και κάθε πακέτο που εντοπίζεται αφού ανιχνευτεί το περιεχόμενό του ζυγίζεται ώστε να υπάρξει πλήρης καταγραφή του παράνομου φορτίου των ναρκωτικών.

Οι άνδρες του πληρώματος βρίσκονται στο Λιμεναρχείο μετά και τη σύλληψή τους.

Δείτε το ρεσάλτο των βατραχανθρώπων της ΜΥΑ στο πλοίο με τα ναρκωτικά:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.