Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήταν έξαλλος κι έτρεχε με 150 χλμ! Κάτοικος Φαρσάλων ο οδηγός που έσπειρε τον τρόμο στην Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας και κατέληξε νεκρός ΒΙΝΤΕΟ

Τραγική κατάληξη είχε η άγρια καταδίωξη το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. O οδηγός ...


Τραγική κατάληξη είχε η άγρια καταδίωξη το πρωί της Δευτέρας στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.




O οδηγός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με φορτηγό ενώ προηγουμένως είχε προλάβει να εμβολίσει μέχρι και το περιπολικό που τον καταδίωκε.
Σύμφωνα με το το ρεπορτάζ αυτοκίνητο με σπασμένο παρμπρίζ και με οδηγός σε έξαλλη κατάσταση, που δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών. Τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.




Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες.Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.

Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο οδηγός είναι 49 ετών, κάτοικος Φαρσάλων και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από το φωτορεπορτάζ του lamiareport.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.