Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υποψιάζονται ποιοι τον έχουν μαζί τους... Θρίλερ η εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση - Έμενε στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή», επισημαίνει ...


«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή», επισημαίνει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος









Συναγερμός Amber Alert έχει ενεργοποιηθεί για την εξαφάνιση του 13χρονου Θανάση Σ. από το Περιστέρι Αττικής. Ο 13χρονος ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Θανάσης έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο αγγλικών, χωρίς να πάρει χρήματα από τον κουμπαρά του και το μπουφάν του, ενώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς περίμενε τη σημερινή προγραμματισμένη ομαδική δραστηριότητα με τα υπόλοιπα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Μπορούμε να υποψιαστούμε και ελπίζουμε να καταλάβουν αυτοί που τον έχουν μαζί τους ότι ο Θανάσης πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του. Πρέπει να συνεχίσει το σχολείο του, πρέπει να συνεχίσει να έχει παρέα τα παιδιά» τονίζει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου», Κώστας Γιαννόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.