Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ερντογάν «απασχολείται» στο Αιγαίο και οι Κούρδοι του κάνουν κηδεία στην Αφρίν: Το YPG έκανε κομμάτια κι άλλο τεθωρακισμένο ACV-15 ΒΙΝΤΕΟ

tribune: Μπορεί ο Ερντογάν να… ξύνεται στην ελληνική γκλίτσα στα Ίμια, στην Εφρίν όμως οι Κούρδοι συνεχίζουν να ανατινάζουν τα τανκς που έσ...


tribune: Μπορεί ο Ερντογάν να… ξύνεται στην ελληνική γκλίτσα στα Ίμια, στην Εφρίν όμως οι Κούρδοι συνεχίζουν να ανατινάζουν τα τανκς που έστειλε για να τους σκοτώσει.





Στις 13 Φεβρουαρίου, το γραφείο Τύπου των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με το οποίο αποδεικνύουν την καταστροφή κι άλλου τουρκικού τεθωρακισμένου.

Σύμφωνα με το βίντεο, η τηλεκατευθυνόμενη αντιαρματική ρουκέτα των Κούρδων κατέστρεψε ένα αμφίβιο τεθωρακισμένο όχημα ACV-15.




Τέτοια τεθωρακισμένα χρησιμοποιεί τόσο ο τουρκικός στρατός που επιτίθεται στην Εφρίν, όσο και οι παραστρατιωτικοί ισλαμιστές Τουρκμένοι μισθοφόροι του που παριστάνουν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).

Το τουρκικό τεθωρακισμένο καταστράφηκε στην περιοχή της Μπουλμπούλ, στα βόρεια του καντονιού της Εφρίν.

Στις 20 Ιανουαρίου ο τουρκικός στρατός ξεκίνησε την επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», δηλαδή την επίθεση στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία. Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει καμία στρατιωτική επιτυχία.

Δείτε ένα ACV-15 των ισλαμιστών συμμάχων του Ερντογάν:






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.