Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ... Στο αεροδρόμιο! Πατέρας έκρυψε δονητή στην τσάντα του γιου του! [vid]

Ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει... περίγελο -και τελικά viral- τον ίδιο του τον γιο! Ο τυπικός έλεγχος στο αεροδρόμιο που κατέληξε σε εφ...

Ρεζίλι στο αεροδρόμιο! Η… πονηρή φάρσα πατέρα στο γιο του! [vid] | Newsit.gr

Ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει... περίγελο -και τελικά viral- τον ίδιο του τον γιο! Ο τυπικός έλεγχος στο αεροδρόμιο που κατέληξε σε εφιάλτη.

Όλα κυλούσαν ομαλά σε έναν τυπικό έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, αφού ένας πατέρας είχε ήδη βάλει τις βάσεις για να γίνει… ρεζίλι ο ίδιος του ο γιος!

Η… ντροπή στο αεροδρόμιο!





Τι έκανε; Έκρυψε έναν δονητή μέσα στην αποσκευή του και απλά… περίμενε! Ο γιος του φαίνεται να στέκεται μπροστά στην υπάλληλο του αεροδρομίου. Η οποία ανοίγει την τσάντα για να την ελέγξει.

Και ξανφικά… σοκ. Μέσα σε μία σακούλα βρίσκεται ο δονητής, με τον νεαρό άνδρα να καταλαβαίνει αμέσως τι έχει συμβεί! Γυρνάει προς τον πατέρα του, ο οποίος φυσικά καταγράφει τις στιγμές με το κινητότ του τηλέφωνο.

Όλοι ξεκινούν να γελούν, συμπεριλαμβανομένης της εργαζόμενης στο αεροδρόμιο, η οποία αρχικά έκανε μια τίμια -ομολογουμένως- προσπάθεια να κρύψει την αμηχανία της και να φερθεί επαγγελματικά!

Δείτε τις ξεκαρδιστικές στιγμές





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.