Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΡΑΝ: «Ας μας ευλογήσει ο Θεός να φτάσουμε ασφαλείς» Το μήνυμα επιβάτη της πτήσης ΑΤR 72 λίγο πριν την επιβίβαση

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η φωτογραφία απεικονίζει τον έλικα του αεροσκάφους και την κακοκαιρία που επικρατεί Ανατριχιαστικό το μήνυμα ενός επιβάτη στην...


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Η φωτογραφία απεικονίζει τον έλικα του αεροσκάφους και την κακοκαιρία που επικρατεί
Ανατριχιαστικό το μήνυμα ενός επιβάτη στην κοπέλα του, λίγα λεπτά πριν την επιβίβαση της μοιραίας πτήσης του ATR 72 σε ορεινή περιοχή του κεντρικού Ιράν κοντά στην πόλη Σεμιρόμ.





«Ας μας ευλογήσει ο Θεός να φτάσουμε με ασφάλεια».
Η φωτογραφία απεικονίζει τον έλικα του αεροσκάφους και την κακοκαιρία που επικρατεί.




Η ιρανική αεροπορική εταιρεία Aseman Airlines ανακάλεσε προηγούμενη ανακοίνωσή της σύμφωνα με την οποία έχουν σκοτωθεί και οι 66 επιβαίνοντες στο αεροσκάφος που συνετρίβη νωρίτερα σήμερα στο νοτιοδυτικό Ιράν, επισημαίνοντας ότι μέχρι στιγμής το αεροπλάνο δεν έχει εντοπιστεί.

«Δεν έχουμε ακόμη καμία πρόσβαση στο ακριβές σημείο της συντριβής και κατά συνέπεια δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε οριστικά τον θάνατο όλων των επιβατών και των μελών του πληρώματος», δήλωσε ο Μοχαμάντ Ταμπαταμπαΐ, ο επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Isna.

Λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι και οι 66 επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Σύμφωνα με το BBC στο δικινητήριο ελικοφόρο «τούρμπο-προπ» αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, ATR 72 επέβαιναν 60 επιβάτες, δύο φύλακες ασφαλείας, δύο αεροσυνοδοί, ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.