Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ...!!! Απέδρασε από τη φυλακή, αφού νάρκωσε τον δίδυμο αδερφό του και τον άφησε στη θέση του (pic)

Η απίθανη ιστορία ενός Περουβιανού δραπέτη έλαβε τέλος μετά την εκ νέου σύλληψή του από την αστυνομία της χώρας. Ο κρατούμενος Al...

Απέδρασε από τη φυλακή, αφού νάρκωσε τον δίδυμο αδερφό του και τον άφησε στη θέση του (pic)

Η απίθανη ιστορία ενός Περουβιανού δραπέτη έλαβε τέλος μετά την εκ νέου σύλληψή του από την αστυνομία της χώρας.






Ο κρατούμενος Alexander Delgado είχε καταφέρει να αποδράσει από σωρονιστικό κατάστημα στα βόρεια της πρωτεύουσας Λίμα, χρησιμοποιώντας σαν δόλωμα τον δίδυμο αδερφό του που τον είχε επισκεφθεί στις φυλακές.




Ο Delgado που κατηγορούνταν για σεξουαλικές επιθέσεις αλλά και ένοπλες ληστείες, νάρκωσε τον αδερφό του Giancarlo και τον άφησε στο κελί του, μπερδεύοντας τους δεσμοφύλακες λόγω της ομοιότητάς τους.

Τελικά, ο φυγάς οδηγήθηκε ξανά στις φυλακές, 13 μήνες μετά την απόδρασή του, ενώ ο αδερφός του αφού κρατήθηκε για μικρό χρονικό διάστημα, κατηγορούμενος ως συνεργός στην απόδραση, είχε απελευθερωθεί μήνες νωρίτερα.

Οι αρχές κατάλαβαν την κομπίνα αρκετή ώρα μετά το συμβάν, κι αφού ο δράστης είχε καταφέρει σαν κύριος να βγει από την φυλακή, φορώντας τα ρούχα του αδερφού του.

Αφορμή για την απόδραση αλλά και την στοχοποίηση του αδερφού του, στάθηκε η διακαής επιθυμία του Alexander Delgado να επισκεφθεί την άρρωστη μητέρα του, ενώ πλέον θα μεταφερθεί σε φυλακές υψίστης ασφαλείας για να εκτίσει το υπόλοιπο της 16ετούς κάθειρξης που του είχε επιβληθεί από το δικαστήριο. gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.