Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.... Δημήτρης Καμμένος: Δεν προκύπτει δόλος πολιτικού στην υπόθεση Novartis!

Την εκτίμηση ότι δεν προκύπτει δόλος πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας...



Την εκτίμηση ότι δεν προκύπτει δόλος πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis εξέφρασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, λέγοντας πως το σκάνδαλο φαίνεται να αφορά γιατρούς.







Μιλώντας την Πέμπτη στο SBC, o βουλευτής ανέφερε πως «από όσα έχω διαβάσει από την δικογραφία δεν υπάρχει απόδειξη για μαρτυρίες κατά των πολιτικών και δεν υπάρχει η πληροφόρηση για το που οι άνθρωποι αυτοί έχουν αυτή την γνώση».




«Αυτά που λένε δεν μπορούν να αποδειχθούν. Είναι μεγάλη υπόθεση που σαφώς μπορούν να προκύψουν και άλλα στοιχεία. Τα αδικήματα έχουν διαγραφεί, αν υπάρχει κάτι θα πάει στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος που δεν υπάρχει διαγραφή. Οπότε θα τους κυνηγήσουμε. Θα τους πάρουμε το κεφάλι που λέει ο λαός» συνέχισε.

«Με όσα στοιχεία υπάρχουν αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανένας δόλος ή σκοπιμότητα από πολιτικό», επισήμανε ο κ. Καμμένος.

«Νομίζω πως η υπόθεση θα γυρίσει στον εισαγγελέα και δεν θα γίνει προκαταρκτική επιτροπή στη Βουλή.» λέει ο Δημήτρης Καμμένος ενώ τέλος αναφέρει επίσης πως ο « Πολάκης ως γιατρός γνώριζε το θέμα πριν. Δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στον φάκελο».

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.