Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Multi - ethnic σπείρα απατεώνων στη Λάρισα αποκόμισε 12 χιλιάρικα απο τρείς επιχειρηματίες

Παρουσιάζονταν σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και προθυμοποιούνταν να αναλάβουν έργα ασφαλτόστρωσης στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών ...


Παρουσιάζονταν σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και προθυμοποιούνταν να αναλάβουν έργα ασφαλτόστρωσης στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους σε δελεαστικές τιμές






Ήρθε από τη μακρινή πατρίδα του για να γίνει μέλος σπείρας απατεώνων που δρούσε στη Λάρισα, ένας 40χρονος Ιρλανδός ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης τριών περιπτώσεων σε βάρος επιχειρηματιών, μαζί με έναν 29χρονο Έλληνα!


Η σπείρα δρούσε οργανωμένα και, αν και η Ασφάλεια ανακάλυψε δυο από τα μέλη της, υπάρχουν και άλλοι συνεργοί τους που μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι. Το κόλπο που χρησιμοποιούσαν, ήταν πειστικό.




Παρουσιάζονταν σε εκπροσώπους επιχειρήσεων και προθυμοποιούνταν να αναλάβουν έργα ασφαλτόστρωσης στους εξωτερικούς χώρους των επιχειρήσεών τους σε δελεαστικές τιμές.
Με τον τρόπο αυτό, αποκόμισαν συνολικά 11.972 ευρώ από τρεις επιχειρηματίες, μόνο την περασμένη Τετάρτη και Πέμπτη! Μάταια, όμως, περίμεναν τα θύματα να ασφαλτοστρωθεί ο χώρος, καθώς οι δράστες γίνονταν καπνός μόλις εισέπρατταν τα χρήματα!

Σε βάρος του Έλληνα και του Ιρλανδού σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και τυχόν άλλα θύματά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.