Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ... Ιρακινό δικαστήριο καταδίκασε Τουρκάλα μέλος του ISIS σε θάνατο δια απαγχονισμού!

Ιρακινό δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο δια απαγχονισμού μια Τουρκάλα μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή ...


Ιρακινό δικαστήριο καταδίκασε σε θάνατο δια απαγχονισμού μια Τουρκάλα μέλος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή του την Καθαρά Δευτέρα εκπρόσωπος του Ποινικού Δικαστηρίου της Βαγδάτης.




Ακόμα δέκα γυναίκες με διάφορες υπηκοότητες, μέλη της εξτρεμιστικής οργάνωσης, καταδικάστηκαν σε ισόβια, σύμφωνα με τον ίδιο. Όλες οι αποφάσεις είναι εφέσιμες.

«Το δικαστήριο εξέδωσε δέκα καταδίκες σε ισόβια εις βάρος δέκα γυναικών που καταδικάστηκαν για τρομοκρατία και καταδίκασε σε θάνατο δια απαγχονισμού ακόμα μια τρομοκράτισσα με τουρκική υπηκοότητα», δήλωσε ο δικαστής Αμπντούλ Σατάρ Αλ Μπιργντάρ.

Χιλιάδες αλλοδαποί πολέμησαν στις γραμμές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία.

Μια Γερμανίδα καταδικάστηκε σε θάνατο τον περασμένο μήνα για συμμετοχή στην οργάνωση και ένας Ρώσος τζιχαντιστής καταδικάστηκε σε θάνατο πέρσι.

Το Ιράκ κήρυξε τη στρατιωτική νίκη του επί του Ισλαμικού Κράτους τον Δεκέμβριο, ωστόσο, χιλιάδες τζιχαντιστές μέλη του συνεχίζουν να παραμένουν ενεργοί, σχηματίζοντας αντάρτικες ομάδες στην έρημο ή σε βουνά, ενώ πολλοί άλλοι τζιχαντιστές έχουν ξυριστεί και αναμιχθεί με τον άμαχο πληθυσμό οργανωμένοι σε κρυφούς πυρήνες μέσα στις πόλεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.