Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε» Σοκαρίστηκαν οι βουτυρομπεμπεδες του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ απο τα συνθήματα των ΕΛΔΥΚΑΡΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ:Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε», &quo...


ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ:Αίμα να 'ναι κι ό,τι να' ναι, τα G3 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε»,

"Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ",

"Η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία, γ...... η Τουρκία"!

γνωστά φασιστικά άσματα που τραγουδούσαν στην ΕΛΔΥΚ...





Σε νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία συναδέλφων φαντάρων με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ, αποκαλύπτεται ότι το ΓΕΣ "ακούει" και μάλιστα ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να λάβει ιδιαίτερα σοβαρά υπόψη του τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΆΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.




Η καθημερινότητα επομένως στο 1ο Τάγμα ΕΛΔΥΚ δεν ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ πλέον από τα Εθνικιστικά και Φασιστικά συνθήματα που πριν κυριαρχούσαν.

Μάλιστα, στρατιώτες μας ανέφεραν το περιστατικό το οποίο συνέβη την προηγούμενη βδομάδα. Παλιοί φαντάροι που ήθελαν να επιβάλλουν τις φασιστικές αντιλήψεις τους, έκριναν σκόπιμο να τραγουδήσουν φασιστικά άσματα μέσα στο ΡΕΟ, κατά τη διάρκεια της διαδρομής σε χώρο εκπαίδευσης.

Έγιναν όμως αντιληπτοί από στελέχη και ενώ μέχρι τώρα απολάμβαναν κλίμα ΑΝΟΧΗΣ, αιφνιδιασμένοι άκουσαν να τους γίνονται συστάσεις με έντονο τρόπο.


Είδες τι σου κάνει η καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ;

Οι συνάδελφοι όμως κρατάνε και μία πισινή καθώς εκτιμούν ότι σύντομα, όταν στην Κύπρο έρθουν οι μεταθέσεις της Σειράς Ιανουαρίου 2018, θα έχουμε τα ίδια...

Επίσης, σημαντικό θέμα είναι για τους φαντάρους οι φυλακές και οι κρατήσεις που πέφτουν σαν χαλάζι, για αστείες αφορμές.

Υπεύθυνοι για αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά θεωρούνται δύο συγκεκριμένα στελέχη.
Εμείς, δηλώνουμε σταθερά στο πλευρό τους και έτοιμοι να δεχτούμε και δημοσιοποιήσουμε τις καταγγελίες, απαιτώντας το ΓΕΣ να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, την Αυθαιρεσία και την Παραβατικότητα.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.