Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Όχι F-35 στην Τουρκία»! Εκστρατεία Ελλήνων και Αρμενίων στις ΗΠΑ

Η συμπεριφορά τρομοκράτη που έχει υιοθετήσει η Τουρκία, έχει δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες και Αρμένιους που ζουν στις ΗΠΑ να ενισχύσουν ...

Αποτέλεσμα εικόνας για F 35

Η συμπεριφορά τρομοκράτη που έχει υιοθετήσει η Τουρκία, έχει δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες και Αρμένιους που ζουν στις ΗΠΑ να ενισχύσουν τους προβληματισμούς που ήδη υπάρχουν στο εκεί πολιτικό σύστημα για την παράδοση των υπερσύγχρονων F-35 στο καθεστώς Ερντογάν.






Το Συμβούλιο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC) και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή Αμερικής (ANCA) έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία υποστήριξης που ενθαρρύνει τους Γερουσιαστές των Η.Π.Α. να εμποδίσουν την προγραμματισμένη πώληση αμερικανικών F-35 “στο όλο και πιο ασταθές και αντιαμερικανικό καθεστώς της Ερντογάν”.




Αυτή η πρωτοβουλία έχει στόχο να προειδοποιήσει τους γερουσιαστές για τους κινδύνους που θα υπάρξουν “αν ο Ερντογάν παραλάβει αυτά τα με προηγμένα όπλα με τα οποία μπορεί να στραφεί εναντίον των συμμάχων – συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Αρμενίας – και, ενδεχομένως, ακόμη και των ΗΠΑ. Η εκστρατεία θέτει επίσης ανοιχτά την πιθανότητα η Τουρκία να διαρρεύσει εξαιρετικά διαβαθμισμένη τεχνολογία των F-35 στους αντιπάλους των ΗΠΑ,συμπεριλαμβανομένου του Ιράν και της Ρωσίας.

Πέρυσι, ο βουλευτής της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων David Cicilline πρότεινε την τροποποίηση του νόμου για να εμποδίσει την πώληση του F-35 μετά τις επιθέσεις της ασφάλειας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών στην Ουάσινγκτον. Ενώ η Επιτροπή Κανονισμών του Σώματος δεν επέτρεψε την πλήρη εξέταση από την Βουλή της πρότασης του κ. Cicilline, υιοθετήθηκε μια δεύτερη τροπολογία που προωθήθηκε από τον κ. David Trott , η οποία εμποδίζει την πώληση ημιαυτόματων όπλων στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.