Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Eίμαστε με τον Βουτσά: Στα δικαστήρια πήγε τον ηθοποιό η Ρεπούση επειδή την είχε πει «μαλ@@ενη» για τον «συνωστισμό της Σμύρνης»

«Αγωγή» για προσβολή της προσωπικότητας της κατέθεσε η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά. ...


«Αγωγή» για προσβολή της προσωπικότητας της κατέθεσε η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Βουτσά.







Αφορμή για τη διένεξη που θα λυθεί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας στάθηκε ο χαρακτηρισμός «μα@@μένη» με τον οποίο ο γνωστός ηθοποιός εξύβρισε τη Μαρία Ρεπούση ενθυμούμενος την ατάκα της περί «συνωστισμού στην αποβάθρα της Σμύρνης».

«Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μα@@μένη», είχε πει ο γνωστός ηθοποιός και είχε συνεχίσει λέγοντας: «Συγγνώμη για το μια, ε; Τι συνωστισμός, μωρή. 350.000 κόσμος συνωστίστηκαν και σφαχτήκαν μεταξύ τους;».

Η συζήτηση της αγωγής της κ. Ρεπούση σε βάρος του κ. Βουτσά είχε προσδιοριστεί για την Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.