Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Come to Greece...»: Εννιά στους δέκα Σουηδούς ήρθαν διακοπές Ελλάδα και... θέλουν να ξαναρθούν! ΟΙ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ ΕΙΔΙΚΑ...

Το 92% θέλει να κάνει πάλι διακοπές στην Ελλάδα - Σε ποσοστό 67% προτιμούν τα μεγάλα νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος - Ρεκόρ δεκαετίας στ...

«Come to Greece...»: Εννιά στους δέκα Σουηδούς ήρθαν διακοπές Ελλάδα και... θέλουν να ξαναρθούν!

Το 92% θέλει να κάνει πάλι διακοπές στην Ελλάδα - Σε ποσοστό 67% προτιμούν τα μεγάλα νησιά, όπως η Κρήτη και η Ρόδος - Ρεκόρ δεκαετίας στις αφίξεις τουριστών από το Βέλγιο το 2017 - Νέα μεγάλη άνοδος αναμένεται το 2018






Την Ελλάδα θα επέλεγαν ξανά για τις διακοπές τους 9 στους 10 Σουηδούς που έχουν κάνει διακοπές στη χώρα μας, ένα ποσοστό που φτάνει το 92% .




Αυτό προέκυψε από το γκάλοπ που διενήργησε o μεγάλος σκανδιναβικός ταξιδιωτικός οργανισμός VING, την περίοδο 12-19 Ιανουαρίου, μεταξύ 23.025 πελατών του που συμμετέχουν εθελοντικά στη διαδικτυακή ομάδα «ταξιδιωτικό βαρόμετρο» (Resebarometern). Το 37%, δήλωσε ότι έχει επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότερες από 6 φορές, το 23% από 4-5 και το 27% από 2-3 φορές.

Το 92% θέλει να κάνει πάλι διακοπές στην Ελλάδα, ενώ το 6% δηλώνει αβέβαιο και μόλις 2% δεν θέλει να ξαναπάει. Σε ποσοστό 67% προτιμούν τα μεγάλα νησιά όπως η Κρήτη και η Ρόδος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του VING που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες εφημερίδων.

«H Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας και οι πελάτες μας πάντοτε εκτιμούσαν τα τιρκουάζ νερά της και την ποικιλομορφία που προσφέρει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενόψει καλοκαιριού διευρύναμε τα πακέτα μας εντάσσοντας και την Ολυμπιακή Ριβιέρα μεταξύ των προορισμών μας», δήλωσε η αναπλ. διευθύντρια επικοινωνίας Αννα Χάγκμπεργκ (Anna Hagberg).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.