Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιες εκτελέσεις στην Ελλάδα εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ, μετά τη δολοφονία του Αλβανού βαρόνου των ναρκωτικών στην Αλβανία- Ο ρόλος του απότακτου Έλληνα αστυνομικού

Η δολοφονία του αρχηγού της αλβανικής μαφίας, Ντεβίς Κάσμι, από έναν απότακτο Έλληνα αστυνομικό έχει προκαλέσει εξελίξεις. Σύμφωνα με την ε...


Η δολοφονία του αρχηγού της αλβανικής μαφίας, Ντεβίς Κάσμι, από έναν απότακτο Έλληνα αστυνομικό έχει προκαλέσει εξελίξεις. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ΕΛ.ΑΣ. συνδέει την εκτέλεση αυτή με δύο δολοφονίες στην Αθήνα ατόμων που είχαν στενή σχέση με τον Κάσμι.






Ο 45 χρονος Έλληνας, Ε.Ε., είναι ο εκτελεστής του βαρόνου των ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και είχε αποταχθεί από την αστυνομία.




Ο πρώην αστυνομικός φέρεται ότι είχε τα τελευταία χρόνια στενούς δεσμούς με την οργάνωση του Κάσμι και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον δολοφονήσει μαζί με τους Αλβανούς συνεργούς του. Σύμφωνα με τις αλβανικές αρχές, ο Έλληνας φέρεται ότι εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου με την υπογραφή ενός άλλου μαφιόζου. Μόλις έγινε γνωστή η σύλληψή του, οι ελληνικές αρχές ζήτησαν άμεσα ενημέρωση, καθώς το ενδιαφέρον τους εστιάζεται σε δύο δολοφονίες που είχαν γίνει το 2016 στην Αθήνα, ενός Έλληνα επιχειρηματία και ενός Αλβανού στην Κυψέλη. Τα δύο αυτά συμβόλαια θανάτου, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής του Έλληνα πρώην αστυνομικού.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.