Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βγήκε από την εντατική ο Νίκος Κωστίδης που έχασε κόρη, σύζυγο και γαμπρό στο φοβερό τροχαίο του ΒΟΑΚ!

Ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης βγήκε από την εντατική, μετά από έναν μήνα νοσηλείας. Στο νοσοκομείο παραμένει και η 16χρονη κόρη του, Χριστίνα.....


Ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης βγήκε από την εντατική, μετά από έναν μήνα νοσηλείας. Στο νοσοκομείο παραμένει και η 16χρονη κόρη του, Χριστίνα...






Προσπάθεια να συνεχίσουν τη ζωή τους, παρά το χτύπημα της μοίρας, θα κάνουν πατέρας και κόρη, μετά το μοιραίο τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, λίγες ώρες μετά την έλευση του 2018. Ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης βγήκε από την εντατική, μετά από έναν μήνα νοσηλείας και πλέον νοσηλεύεται στην ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.




Στο ίδιο νοσοκομείο, στην Παιδοχειρουργική κλινική νοσηλεύεται και η 16χρονη κόρη του. Στο πλευρό τους, οι δύο γιαγιάδες της οικογένειας που στηρίζουν όσο μπορούν τα παιδιά τους. Στις 3 Ιανουαρίου, η χαρά για τους αρραβώνες, μετατράπηκε σε φρίκη, στοιχίζοντας τη ζωή του ζευγαριού, Χρήστου Στεφανάκη και Μαρίας Κωστίδη, και της μητέρας της κοπέλας, Δέσποινας.

Σε κάθε περίπτωση η είδηση αυτή σκορπά χαμόγελα ικανοποίησης αλλά και ανακούφισης καθώς πρόκειται για την μεγαλύτερη «μάχη» που κατάφερε να κερδίσει, ο Νίκος Κωστίδης, μετά από όλα όσα προηγήθηκαν και με σύμμαχο στο πλευρό τους βεβαίως όλο αυτό το διάστημα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ που κατέβαλλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μείνει στη ζωή ο πατέρας.

Πλέον ο 47χρονος είναι εκτός κινδύνου και βρίσκονται στο πλευρό του όπως ήταν άλλωστε από την πρώτη στιγμή, συγγενικά του πρόσωπα, καθώς από εδώ και στο εξής, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο και καλείται να αντιμετωπίσει με όλες του τις δυνάμεις, τη μεγάλη τραγωδία που έζησε η οικογένεια του.

Την ίδια ώρα πολυήμερη είναι και η νοσηλεία για την μικρή του κόρη, την Χριστίνα, που ήταν και αυτή στο μοιραίο Ι.Χ και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.