Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πονηρός ο βλάχος...Ζέσταινε και... τα γουρούνια με κλεμμένο ρεύμα!

Ένας 63χρονος είχε συνδέσει ένα δάσος από καλώδια με το δίκτυο της Δ.Ε.Η. για να εξασφαλίζει δωρεάν ρεύμα τόσο για το σπίτι όσο και για το ...


Ένας 63χρονος είχε συνδέσει ένα δάσος από καλώδια με το δίκτυο της Δ.Ε.Η. για να εξασφαλίζει δωρεάν ρεύμα τόσο για το σπίτι όσο και για το χοιροστάσιό του






Κάθε είδους συναλλαγή με την Δ.Ε.Η. είχε διακόψει ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος από την περιοχή της Πύλης Τρικάλων, ο οποίος δεν αρκούνταν να κλέβει ηλεκτρικό ρεύμα για τις ανάγκες του σπιτιού του, αλλά και για να ζεσταίνει τα... γουρούνια που εκτρέφει στο χοιροστάσιό του!



Όταν οι τεχνικοί του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. ζήτησαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να τους συνοδεύσουν για να κάνουν έλεγχο στις ιδιοκτησίες του 63χρονου κτηνοτρόφου, δεν περίμεναν ότι θα αντίκριζαν ένα... δάσος από καλώδια που είχε συνδέσει παράνομα με το δίκτυο της Δ.Ε.Η., για να εξασφαλίζει δωρεάν ρεύμα τόσο για το σπίτι όσο και για το χοιροστάσιό του!

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τεχνικοί «ξήλωσαν» την παράνομη σύνδεση των καλωδίων στην αυτοσχέδια εγκατάσταση, που υπήρχε φόβος να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.