Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπερήφανοι που πράξαμε το καθήκον μας! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α.

Από αναγγελίας του συλλαλητηρίου για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας κατά την επίκαιρη διμερή διαπραγμάτευση της χώρας μας μ...



Από αναγγελίας του συλλαλητηρίου για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας κατά την επίκαιρη διμερή διαπραγμάτευση της χώρας μας με τα Σκόπια, το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως ελάχιστη κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης και ενίσχυσης του Εθνικού αισθήματος όλων των Ελλήνων, δήλωσε δημόσια την πρόθεση για την οργανωμένη συμμετοχή του σε αυτό.




Σήμερα, με μοναδικό κίνητρο την συνένωση, την συμμετοχή και την ενότητα στην έκφραση της υπεράσπισης της ιστορίας μας, του πολιτισμού μας και της εθνικής ασφάλειας της πατρίδας μας, δηλώνουμε υπερήφανοι που αποτελέσαμε μέρος του ανθρώπινου ψηφιδωτού που κατέκλυσε το κέντρο της Αθήνας για τους ίδιους λόγους με εμάς.

Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία να πράξουν το ίδιο όσοι θα θέλαμε, αντιλαμβανόμαστε ότι αυτοί που ενοχλούνται από τη στάση μας είναι ικανοί να θέλουν την "τιμωρία" μας, αντιλαμβανόμαστε όμως την ανάγκη να πράξουμε το καθήκον μας !

Δεν αφήνουμε να ξεριζώσουν την ψυχή μας, η Μακεδονία είναι η ψυχή των Ελλήνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.