Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συλλ-αλητήριοι στο "Καραϊσκάκης"! "Ντου" οπαδών στο γήπεδο μετά την ήττα σοκ από την ΑΕΚ! Καπνογόνα, καδρόνια και ξύλο με τα ΜΑΤ

Επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! - Οργανωμένοι μπήκαν στο γήπεδο δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγών...


Επεισόδια στο Γ. Καραϊσκάκης με εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο! - Οργανωμένοι μπήκαν στο γήπεδο δευτερόλεπτα μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ - Τα ΜΑΤ έτρεξαν να κλείσουν το... δρόμο προς τη φυσούνα και ξέσπασε μάχη! Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν αλλά με δυο γκολ στο 87' και το 94' ηττήθηκαν 1-2





Η… κακή μέρα στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ είχε φανεί από νωρίς, όταν το πούλμαν των «κιτρινόμαυρων» δέχτηκε επίθεση με πέτρες λίγο πριν φτάσει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Η ανατροπή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και η ήττα σοκ των πρωταθλητών μέσα στην έδρα τους έκανε ακόμη χειρότερη την κατάσταση. Και κάπως έτσι φτάσαμε στο ντου από οπαδούς στον αγωνιστικό χώρο.


Δεν συμπληρώθηκε καν ένα λεπτό μετά το γκολ του Γιακουμάκη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το οποίο έκανε το 1-2 η ΑΕΚ και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη. Ενώ οι παίκτες της Ένωσης έφυγαν πανηγυρίζοντας για το μεγάλο διπλό, εκείνοι του Ολυμπιακού παρέμεναν αποσβολωμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν περίμεναν αυτό που θα ακολουθούσε! Εξαγριωμένοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να φτάσουν μέχρι τη φυσούνα. Άνδρες των ΜΑΤ πρόλαβαν να «κλείσουν» την είσοδο για τα αποδυτήρια.
Ξύλο στον αγωνιστικό χώρο

Ο αγωνιστικό χώρος μετατράπηκε σε ρινγκ! Καπνογόνα και φωτοβολίδες έπεσαν και περίπου 50 άτομα πετούσαν καδρόνια και καρέκλες! Οι περισσότεροι από τους χούλιγκαν που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, φορούσαν κουκούλες και είχαν κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Τα επεισόδια έχουν καταγραφεί σε video ντοκουμέντο που τράβηκε ο Βέλγος δημοσιογράφος Tomas Van Den Spiegel και το ανέβασε στο twitter!




Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και κάπως έτσι η σύρραξη δεν γενικεύτηκε περισσότερο.
Εικόνες από τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ





































Φωτογραφίες: Eurokinissi, ΑΠΕ – ΜΠΕ

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.