Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διεθνώς ρεντίκολο για τα επεισόδια στην Τούμπα και το χτύπημα στον Γκαρθία

Η δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε διεθνής από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Πρώτα η ιστοσελίδα της...


Η δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ έγινε διεθνής από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία. Πρώτα η ιστοσελίδα της Marca, αλλά και σύσσωμος ο ισπανικός Τύπους δίνουν έμφαση στο θλιβερό περιστατικό που διασύρει την Ελλάδα παγκοσμίως.





«Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός διακόπηκε γιατί ένα ρολό χαρτί χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία και τον… έστειλε στο νοσοκομείο», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοφιλέστερου αθλητικού σάιτ της Ευρώπης.




Ανάλογος ήταν ο τίτλος στο πρακτορείο ABC: «Ένα αντικείμενο χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκάρ Γκαρθία πριν την έναρξη του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».
Στην ηλεκτρονική έκδοση της «AS» υπάρχει και το βίντεο του τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού και το ρεπορτάζ τιτλοφορείται ως εξής: «Λόγω ενός αντικείμενου που χτύπησε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία οδήγησε στην διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».

Και η καταλανική «Mundo Deportivo» στην ηλεκτρονική της έκδοση επισημαίνει την αήθη επίθεση στον συμπατριώτη τους προπονητή του Θρύλου. «Ο Όσκαρ Γκαρθία δέχθηκε αντικείμενο στο πρόσωπο και διακόπηκε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός».

gavros.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.